Siirry sisältöön
Ajattelun voima työhyvinvoinnin tukena

Ajattelun voima työhyvinvoinnin tukena

Keskiviikko 18.9.2024 klo 17–18
Webinaari

Tässä TJS-opintokeskuksen järjestämässä koulutuksessa Lauri Järvilehto kertoo menetelmistä, joilla saat apua työperäisen stressin hallintaan. Oivallat, miten olla huolehtimatta asioista, joihin et voi vaikuttaa ja miten hyödynnät ympäristöäsi tehokkaasti.

“Syvällisen ajattelun taidot ja filosofinen pohdiskelu ovat keskeisessä roolissa alati kiihtyvässä teknologian ja tekoälyn siivittämässä yhteiskunnallisessa murroksessa.” Muuttuvassa maailmassa avainasemassa on jatkuva oppiminen. Etsi tapoja päivittää osaamistasi etenkin niissä asioissa, jotka sinua aidosti kiinnostavat. Maailma voi muuttua juuri niin paljon kuin se muuttuu, mutta sinulle muutos on vain mahdollisuus uuden ymmärryksen lisäämiseen.

Kouluttajasta

Lauri Järvilehto, FT, on Aalto-yliopiston työelämäprofessori ja Aalto Ventures Program -yrittäjyyskoulutusohjelman johtaja. Hän on uuden rakentamisesta syttyvä filosofi, kirjailija, muusikko ja sarjayrittäjä. Lauri on kirjoittanut useita bestseller-tietokirjoja ajattelusta, oppimisesta ja hyvinvoinnista.


Koulutus on suunnattu erityisesti akavalaisten ja STTK:laisten liittojen jäsenille ja on maksuton. Ilmoittaudu viimeistään 15.9.2024.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen »