Siirry sisältöön
Aivot liikkeelle liikkumalla -kävelywebinaari

Aivot liikkeelle liikkumalla -kävelywebinaari 

To 15.2.2023 klo 12.30–13.00, Zoom
 

Kuvaus 

Aivot liikkeelle liikkumalla -kävelywebinaari johdattaa sinut tarkastelemaan liikkumisen vaikutuksia kehon eri osiin ja aivojen hyvinvointiin. Asiantuntijatyössä aivojen toiminnanohjauksella on tärkeä rooli, jota liikkumisella voidaan vahvistaa. Pääset pohtimaan, millaisia myönteisiä biologisia ja fysiologisia vaikutuksia on pienelläkin liikkeellä, miksi liikkuminen on monitahoisempi asia kuin liikunta ja miten paikallaanolojaksojen katkaiseminen työpäivän lomassa edistää terveyttä. 

Webinaari on toteutukseltaan sellainen, että voit lähteä päiväkävelylle sitä kuunnellen. Muista ennen webinaaria ladata puhelimeesi Zoomin mobiilisovellus
 

Aika 

Torstaina 15.2.2023 klo 12.30–13.00 

 

Paikka   

Zoom meetings 
 

Kouluttaja 

Pipsa Tuominen, TtT (liikuntalääketiede), FM (musiikkikasvatus), fysioterapeutti, toimii Tampereen ammattikorkeakoulussa fysioterapian lehtorina. Hänen erikoisosaamistaan ovat liikkumisen ja musiikin vaikutukset hyvinvointiin ja aivoterveyteen sekä fyysiseen aktiivisuuteen ja paikallaanoloon liittyvät kysymykset. 
Pipsa Tuominen, valokuva.

 

Kenelle 

Maksuton verkkovalmennus YKAn jäsenille. Tarvitset YKAn jäsennumerosi ilmoittautuessasi. Löydät jäsennumerosi jäsenkirjeestä ja OmaYKA-asioinnista.  

Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä verkkovalmennus ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi
 

Ilmoittautumisaika

10.1.2024 klo 09:00 - 15.2.2024 klo 12.30. Ilmoittautuminen sivun yläreunasta tai tästä linkistä.  
 

Lisätietoja 

Osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilä, koulutukset@yka.fi