Siirry sisältöön
50+ Mielen joustavuus ja rohkeus uudistua

Mielen joustavuus ja rohkeus uudistua  

Tiistai 14.9. klo 17.3019.30
Webinaari

Tämä koulutus on tarkoitettu ensisijassa kaikille yli 50-vuotialle, jotka tarvitsevat tukea ja vinkkejä työnhakuun.

Maailma muuttuu, työelämä on murroksessa ja henkilökohtainen kasvu sekä kehittyminen vaativat muutoskykyisyyttä. Lähes jokainen on löytänyt itsensä tilanteesta, jossa oma työnkuva vaatii kehittymään ja omaksumaan uusia käytänteitä. Tämä koskee niin työn tekemisen tapoja, uusien taitojen opettelua kuin vuorovaikutusta muiden kanssa.

Kun moni asia ympärillä on muutoksessa, on myös otollisempaa lähteä proaktiivisesti hakeutumaan muutoksen pariin omassa elämässään. Monelle tämä saattaa olla hakeutumista muun muassa täysin uudelle urapolulle. Muutokset vaativat aina rohkeutta ja sen taustalla vaikuttavat ajatuksemme siitä, kuinka mahdolliseksi koemme uuden oppimisen ja kehittymisen. Mielen joustavuus onkin avain muutokseen ja se lähtee omien ajattelumallien ja uskomusten haastamisesta.

Tämä työpaja tarjoaa konkreettiset työkalut sinulle:

  • Miten löydän itsestäni rohkeuden muutokseen?
  • Miten voin omia vahvuuksiani tunnistamalla lisätä itseluottamusta muutoksissa?
  • Miten haastan omaa ajatteluani ja luon kehittymistä tukevia ajattelumalleja?
  • Miten muokkaan omaa työidentiteettiäni työelämän muutoksessa?

Valmentaja: Reetta Viinanen | UP Partners

Reetta Viinasen tavoitteena on vakuuttaa osallistujat siitä, että jokaisella meillä on arvokasta osaamista, joka kannattaa ja on mahdollista tuoda helposti esiin myös verkkoympäristöissä.
 
Reetta Viinanen
 
Viestintäasiantuntija ja työyhteisövalmentaja Reetta on toiminut erilaisissa organisaatioissa viestinnän, muutosjohtamisen sekä liiketoiminnan kehittämisen parissa.
 
Valmentajana Reetta on rohkaiseva innostaja, joka haluaa lisätä ihmisten
vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, henkilökohtaisia voimavaroja sekä sisäistä luottamusta omaan osaamiseen.
 
 

Ilmoittaudu viimeistään 10.9.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!