Rajaton - amputoitujen ja dysmeliapotilaiden tapahtumapäivä 21.4.2018 Helsinki


Amputoitujen ja dysmeliapotilaiden sekä läheisten tapahtuma
lauantaina 21.4.2018 klo 9–17 │ Metropolia AMK
Vanha viertotie 23, 00350 Helsinki


Rajaton on koko perheen tapahtuma, joka kokoaa amputoidut ja dysmeliapotilaat saamaan tietoa vertaistukitoiminnasta, apuvälineistä ja niiden luovutusperusteista sekä proteesien uusista mahdollisuuksista. Voit osallistua vertaistukiryhmien keskusteluihin sekä tuoda apuvälineisiin liittyviä kysymyksiä Metropolian apuvälinepajaan apuvälineteknikko-opiskelijoiden ratkottavaksi, hyödyntää jalkaterapeutti-, osteopaatti- ja fysioterapiaopiskelijoiden maksuttomat arvioinnit sekä kokeilla uusia liikuntalajeja ja harrastusvälineitä. Myös perheen pienimmille on järjestettyä ohjelmaa luentojen ja keskustelutilaisuuksien ajaksi. 

Tapahtumapäivä on suunnattu dysmeliapotilaille, amputoiduille sekä heidän läheisilleen. Tapahtuma on maksuton ja sisältää lounaan. Metropolian kahviosta voi ostaa virvokkeita ja välipalaa lounasajan ulkopuolella.

 

Ilmoittaudu mukaan 14.4. mennessä välilehdellä:
ILMOITTAUDU TAPAHTUMAAN

 

Tutustu lisää: Ohjelma | Majoitustarjous | Ilmoittautuminen

Ohjelma ja aikataulut tarkentuvat!

 

Tapahtumapäivän järjestävät yhteistyössä Respecta, Ottobock, Metropolia AMK:n apuvälinetekniikan, osteopatian, jalkaterapian ja fysioterapian koulutusohjelmat, Vertainen vierellä-hanke sekä Solia.

 

Lisätietoja: Tiina Rossi, Respecta Oy | p. 040 3488 455 | tiina.rossi@respecta.fi